V.O.F. Steam Supply
autoreiniging onkruidbestrijding graffitiverwijdering kauwgomverwijdering
introductie
Ontwikkelingen op het gebied van stoomreiniging maken het mogelijk om vanaf heden het exterieur én interieur van auto's met stoom te reinigen. Stoomreiniging is uitermate veilig en geschikt voor het gebruik op autolakken, overige auto-onderdelen en -interieuren.

Het krachtige stoom die onze Optima Steamertm levert, resulteert in een hoge kwaliteit reiniging. Bovendien heeft stoom een sterk ontsmettende en geur-neutraliserende werking, hetgeen voor met name het interieur een groot voordeel biedt.
hoge kwaliteit reiniging
Door de optimale combinatie tussen druk, temperatuur en vochtigheid is stoom één van de krachtigste reinigers die er bestaat, zonder daarbij de lak te bekrassen of andere schade te veroorzaken.
100% milieuvriendelijk
Wist u dat een autowasstraat gemiddeld 353 liter water verbruikt per wasbeurt? Reiniging in een wasbox of met een hogedrukreiniger kost gemiddeld 195 liter.* Wij reinigen met gemiddeld slechts 3 liter water een hele auto.

De reinigingskracht van stoom maakt het gebruik van chemicaliën vaak overbodig. Stoomreiniging is zonder twijfel de toekomst op het gebied van autoreiniging. Hét milieuvriendelijke alternatief.
* blijkt uit onderzoek van de BOVAG, ‘Wassen in cijfers’, 2009-2010
snel & efficiënt
Het reinigen van een auto kan al binnen 10 minuten. De stoom zorgt ervoor dat vuil eenvoudig en snel losweekt van het te reinigen oppervlak, zonder daarbij krassen te veroorzaken.

Door een instelbare vochtigheidsgraad op onze Optima Steamer tm kunnen wij met optimale kracht reinigen met een minimaal waterverbruik.
altijd & overal
Onze Optima Steamerstm zijn volledig mobiel, waardoor wij op elke locatie een auto kunnen reinigen. Bij u thuis, op kantoor of in de garage.

Door de afwezigheid van chemicaliën en het ontbreken van afvalwater zijn wij bovendien niet gebonden aan lokale milieuregelgevingen die het wassen van de auto in de openbare ruimte verbieden.
COPYRIGHT STEAM SUPPLY 2010. ALL RIGHTS RESERVED.