V.O.F. Steam Supply
bedrijfsprofiel stoomreiniging waterschaarste laatste nieuws
nieuwsberichten
update website
10 mei 2010
Een kleine grafische make-over en een duidelijkere indeling maken onze website een stuk overzichtelijker. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de vervollediging van alle onderdelen.

Wij stellen kritiek of suggesties zeer op prijs. De feedback van u als bezoeker is van belang om onze website voortdurend te verbeteren.

culinaire rally 2010
26 april 2010
Ter promotie van zowel de Autostomerij als de Optima Steamer, heeft Steam Supply het afgelopen weekend deelgenomen aan de Culinaire Rally 2010. Een exclusieve tourtocht waarbij wij enkele fraaie bolides hebben mogen verzorgen.

De exclusieve tourtocht nam de deelnemers mee van Brabant naar Zeeland en weer terug. Steam Supply reed gedurende het twee dagen durende evenement met de deelnemers mee om deze tijdens de culinaire 'pitstops' te verrassen met spontane exterieur reiniging.

Het waren dit weekend niet alleen de prachtige bolides die voor veel bijkijks zorgden, ook de unieke reinigingsmethode van Steam Supply trok de aandacht van de vele autoliefhebbers.

website online
1 april 2010
Vanaf heden is de website van Steam Supply online. Onze excuses wanneer er in deze beginfase nog fouten in de website zijn geslopen. Wij verbeteren hem elke dag.
headlines / archief
update website
10 mei 2010

culinaire rally 2010
26 april 2010

website online
1 april 2010
COPYRIGHT STEAM SUPPLY 2010. ALL RIGHTS RESERVED.