V.O.F. Steam Supply
bedrijfsprofiel stoomreiniging waterschaarste laatste nieuws
Steam Supply is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met milieuvriendelijke innovaties op het gebied van (industriële) reiniging. Onze motivatie is het mondiale drinkwatertekort dat een groot en vooral groeiend probleem is. Jaarlijks worden er, door inefficiënt gebruik, miljarden liters water onnodig verbruikt voor reiniging in tal van disciplines.

Ons specialisme is de toepassing van stoomreiniging alsmede de verkoop van stoomreinigingsapparatuur. Sinds begin 2010 zijn wij exclusief distributeur van de Optima Steamertm en de Comby 3000. Deze breed inzetbare, industriële stoomreiniger is primair ontwikkeld voor het reinigen van auto’s en ontketent in deze branche een ware, groene revolutie. De Optima Steamertm is daarnaast ook uitermate geschikt voor vele andere toepassingen: van textielreiniging tot graffitiverwijdering. Klik hier voor meer voorbeelden.

Door het water als primair bestandsdeel bij reiniging te vervangen door stoom, is het mogelijk om het waterverbruik en het gebruik van chemicaliën drastisch te reduceren. Stoom is bij de juiste combinatie van temperatuur, druk en water een bijzonder krachtige reiniger, die buitengewoon veelzijdig kan worden toegepast. Hét milieuvriendelijke alternatief!

Tevens exploiteren wij onder de naam De Autostomerijtm de Optima Steamertm door autoreiniging op locatie aan te bieden. Snel, efficiënt, zonder chemicaliën en met minimaal waterverbruik. Op deze wijze willen wij de autowasindustrie vergroenen.

COPYRIGHT STEAM SUPPLY 2010. ALL RIGHTS RESERVED.